Prijs op aanvraag

Bedrijfsvastgoed/Bankgebouw

Het huidige bankgebouw, gelegen op twee verdiepingen van dit gebouw, met de mogelijkheid tot uitbreiding. Uitstekende staat, comfortabele kantoren met alles wat u nodig heeft. De totale oppervlakte van de gelijkvloers en kelder is 239 m² en 185 m², en eerste verdieping is 603 m².

Volledig uitgeruste kantoren van 12 to 60 m² voorzien van alle hedendaags comfort: van een bureau, bureaustoel en kasten. Er is een gemeenschappelijke vergaderzaal, alsook gemeenschappelijke keuken en sanitair. De kantoren zijn gevestigd op de eerste verdieping en geniet veel daglicht. U heeft toegang tot veilig en supersnel WIFI en internet.

Het I.D.C. heeft een ruime private parking onder het gebouw. Aan de ingang van het gebouw is er permanente security bewaking.

voorzieningen
Locatie en bereikbaarheid

De kantoren zijn gelegen in het I.D.C. gebouw, gelegen in het hart van de Diamantwijk op wandelafstand van het Centraal Station.

Via de A12, E19 en E34 is het kantoorgebouw vanuit héél Belgie gemakkelijk bereikbaar. Het Centraal Station van Antwerpen is dichtbij, dus ook reizen met het openbaar vervoer is perfect mogelijk. Bus, trein, tram stoppen allemaal op enkele meters van het kantoorgebouw.

CONTACTEER ONS

Heeft u een specifieke vraag? Wenst u advies? Wil u vrijblijvend kennismaken?

Neem dan snel contact op met onze kantoorexperts om een gratis rondleiding in te plannen. Ook voor verdere informatie kun je terecht bij de kantoorexperts van IDC NV. Tot binnenkort!

Plantin en Moretuslei 12, 2018 Antwerpen

+32 3456 27 08 , +32 493 857 277 (Whatsapp)

idc@perfect-flat.com

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
Scroll to Top